Byggföretag Lund

E.Olssons Byggservice AB – byggföretag Lund

TÄNK INTE FÖR MYCKET ANLITA OSS FÖR ATT GÖRA JOBBET

Välkommen till E.Olssons Byggservice AB, ett byggföretag som är verksamt i Lund med omnejd. Vi tar hand om ditt projekt med omsorg och expertis, du kan vara trygg i att du kommer få gedigen hjälp. För att kunna erbjuda heltäckande hjälp samarbetar vi med underentreprenörer som har rätt kompetens och intresse för det vi gör. Vi sätter alltid dig som kund i första hand och är öppna för dina idéer och visioner. Vår ambition är alltid att du som kund blir helt nöjd. 

Byggföretag Lund

VILKA vi är

E.Olssons Byggservice AB är en litet byggföretag med stor kompetens och över 15 års erfarenhet. Vi har även stor omsorg för våra kunder, för oss är kundnöjdhet av högsta prioritet. Med vårt arbete utgår vi från Blentarp och vi är aktiva i mellersta och södra Skåne. 

Byggföretag Lund

Vad vi gör

Som byggföretag utför vi det mesta inom bygg, allt från altanbyggen till köksrenoveringar. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag, här finns erfarenhet av att arbeta i både hem, kontor och andra företagslokaler. Vi hjälper dig utifrån ditt behov.

Byggföretag Lund

VÅRA TJÄNSTER

OM- & TILLBYGGNAD

Av oss kan du få hjälp med om- och tillbyggnationer. Med vår gedigna kompetens och fokus på kundens behov, tar vi hand om varje detalj för att skapa det utrymme du drömmer om. Vare sig det handlar om att förbättra din butikslokal eller att utöka din bostad, är vårt mål att leverera högkvalitativa lösningar som överträffar förväntningarna.

RENOVERING

Vill du renovera hemmet? Vi har den kompetens som krävs för att hjälpa dig. Därmed kan vi leverera högkvalitativa resultat, oavsett vad för typ av renovering vi genomför. Vi kan totalrenovera kök, badrum och övriga rum. Dessutom kan vi utföra mindre renoveringsarbeten i form av fönster- och dörrbyten samt golvläggning med mera. Läs mer här.

UTOMHUSMILJÖ

Låt oss skapa en hemtrevlig utemiljö. Vi kan hjälpa dig att bygga en altan, ett uterum eller trädäck. Dessutom kan vi förbättra ditt hus utsida i form av panel- och fasadbyte. Kanske vill du rama in din tomt? Då kan vi hjälpa dig att bygga ett staket utifrån dina önskemål. Oavsett vilken hjälp du behöver kommer vi anpassa arbetet för att du ska få rätt hjälp.

E.Olssons Byggservice AB

Gökvägen 18, 275 63 Blentarp
073-400 12 59
Byggföretag Lund